Het verstoorde leven, leven in tijden van corona

Het verstoorde leven | 7. Geborgenheid

Deze week een kort fragment, met het thema Geborgenheid. Je kunt er op terug- of doorschrijven, maar je kunt ook de opdracht volgen. Die is deze week iets anders: we nodigen je uit om je associaties met de tekst beeldend te vertalen.

Doe je voor het eerst mee met dit online Atelier? Lees dan even dit bericht terug. Wil je dat we een van jouw verhalen publiceren op deze website? Stuur ons dan een mailtje.

Fragment uit het dagboek van Etty Hillesum

“En ze zeggen: mij zullen ze niet in hun klauwen krijgen. En ze vergeten dat men in niemands klauwen is, als men in jouw armen is.”
– Etty Hillesum

Opdracht

Dit citaat is een bekende zin uit het werk van Etty Hillesum. Probeer deze zin beeldend tot je te laten doordringen. Maak met deze zin in je hoofd een collage waarin dit beeldend zichtbaar wordt.Wat komt er bij je op als je deze zin leest, welke gevoelens komen naar voren, welke details?