Barbara Kos

Kamerkoor JIP Dwarslopers Festival Barbara Kos

Als mij gevraagd wordt naar mijn identiteit en wat dat voor mij betekent, kan ik allerlei antwoorden geven. Ik kan bijvoorbeeld vertellen waar ik woon en met wie, wat ik heb gestudeerd, welke werkervaring ik heb, waar ik vandaan kom en wat ik graag doe. Mijn antwoorden zullen iedere keer net wat anders zijn waarschijnlijk, afhankelijk van wie de vraag stelt, de tijd van de dag, de tijd van het jaar, locatie en ga zo maar door. Ik denk dat mijn antwoord nu ook heel anders zal zijn dan mijn antwoord op dezelfde vraag over 10 jaar. Al met al denk ik dat het heel moeilijk is om zomaar een eenduidig antwoord te geven op de vraag wie je bent of zou willen zijn.

Als ik toch met deze vraag aan de slag ga, weet ik dat mijn antwoord op dit moment onlosmakelijk verbonden is met Kamerkoor JIP. Zeker in aanloop naar de concerten op 9 juni in Haarlem en 16 juni in Utrecht, ben ik zo blij dat ik weer JIP’per mag zijn! Verder zal je in mijn antwoord ook zeker terug horen hoe super trots ik op alle dwarslopers ben en hoe enorm gaaf ik het vind dat wij met z’n allen in staat zijn om deze bijzondere concerten en festivals te organiseren en realiseren. Ik kijk enorm uit naar 9 en 16 juni en als we elkaar op die dag tegen komen, stel me dan gerust de vraag wie ik denk te zijn…

Barbara is voorzitter én zingt in het Kamerkoor JIP. Ook zij viert de verjaardag van het koor op het Dwarslopers Festival Utrecht, 16 juni 2018. Zo zingt ze ’s avonds bij het slotconcert van het Dwarslopers Festival, in de grote zaal van TivoliVredenburg. Wil je Barbara horen? Koop hier je ticket!