Meesterproef

Mag ik je kijken?

De studenten van de Vrije Hogeschool gingen druk aan de slag met hun meesterproef. Ze werkten aan een eigen project vanuit mens, kunst of wetenschap. Hieronder een prachtige preview van een van de gemaakte meesterproeven.

Kaat had als droom een korte film te maken. Waarin verbinding voelbaar wordt. Hieronder zie je haar persoonlijke, intieme werk.

‘Ik wil een verbinding voelen. De puurste, kleinste, mooiste verbinding. Contact. Oogcontact. Een aankijken, een connectie. Ik wil naar je kijken en tegelijkertijd wil ik je in mijn ogen laten kijken. Met een angstige blik heb ik mijn ogen van de grond geraapt en ben onbekenden aan gaan spreken. Ik vroeg ze mij een minuut lang in de ogen te kijken. Hoe langer ik iemand in de ogen keek, hoe meer verhalen deze ogen mij wilde vertellen.’

Wil je meer zien of lezen?  Klik op het volgende verhaal met ook een preview van een meesterproef gemaakt door een van de studenten! 

Ontdek meer van Dwarslopers

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen