Meesterproef

EP: Another Error

De studenten van de Vrije Hogeschool gingen druk aan de slag met hun meesterproef. Ze werkten aan een eigen project vanuit mens, kunst of wetenschap. Hieronder een prachtige preview van een van de gemaakte meesterproeven.

Dirk ging aan de slag met het maken van een EP: drie elektronische nummers en een cover. Hoe beheers je die programma’s, hoe zorg je ervoor dat de verschillende nummers een geheel vormen en maak ik ze een voor een of werkt het voor mij beter om tegelijk aan alle drie te werken? Dirk onderzocht deze vragen en maakt een geheel eigen EP.

Wil je meer zien of lezen?  Klik op het volgende verhaal met ook een preview van een meesterproef gemaakt door een van de studenten! 

Ontdek meer van Dwarslopers

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen