Het verstoorde leven, leven in tijden van corona

Kijktip: Brainwash Special ‘Overleven Na Corona’

In de Brainwash Special ‘Overleven Na Corona’ wordt onder andere de vraag gesteld: wegen de maatregelen om het virus te bestrijden op tegen de sociaal-maatschappelijke kosten?

Vorige week deelden we een petitie met daarin de oproep aan het kabinet om de balans te herstellen tussen coronazorg en zaken als levensgeluk, economie, rechtspraak, reguliere zorg en onderwijs. Op zondag 3 mei zond omroep Human de Brainwash Special ‘Overleven Na Corona’ uit. Hierin ging filosoof en psychiater Damiaan Denys in gesprek met opiniemakers uit verschillende sectoren. Denys zette al aan het begin van de coronacrisis zijn vraagtekens bij het coronabeleid, dat volgens hem te eenzijdig was.

In de Brainwash Special spreekt hij met experts en opiniemakers over de positie van het recht, het onderwijs, de culturele sector, het maatschappelijke leven, de economie en de planbare ziekenhuiszorg tijdens en na deze coronacrisis. In het gesprek wordt niet alleen gekeken naar de huidige situatie, maar wordt er ook vooruit geblikt en gekeken naar nieuwe mogelijkheden.

Bekijk de uitzending hier!

Ontdek meer van Dwarslopers

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen