Het verstoorde leven, leven in tijden van corona

Teken jij de petitie over de aanpak van de coronacrisis?

Eerder deze week riepen we alle Dwarslopers op om van zich te laten horen in deze coronacrisis. Een van de manieren waarop je dit kunt doen, is door het tekenen van deze petitie, waarin wordt gesteld dat de aanpak van het kabinet in het huidige coronabeleid eenzijdig is en levensduur boven levensgeluk stelt. De visie hierachter: de jongere generatie trekt op vitale fronten aan het kortste eind: geen baan, geen huis, faillissementen. Natuurlijk moeten er levens gered worden, maar niet zonder een constructief en meerzijdig debat over de kosten en baten.

Wij nodigen je uit om hierover na te denken. Om kritisch te zijn op de manier waarop er met het coronavirus wordt omgegaan en om je stem te laten horen als je vindt dat het anders moet. Ben jij het eens met het punt dat in de petitie wordt gemaakt? Of denk jij er anders over?

Ontdek meer van Dwarslopers

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen