Humans of Europe

Schuman – Wine can be very healing

Schuman

Schuman heb ik mogen ontmoeten via Miha Pogačnik, de violist. Schuman bood ons wijn aan. Een hele krat met 6 flessen. Hij schonk een glas voor me in. Ik nam een slok van de wijn, al mijn smaakpapillen genoten er van.

“It’s all 100% made by nature. The bee has it’s own role just like the water for the tree’s. And the wine can be very healing, because if we get ill our body’s tell us there is something wrong. It means that your body is missing something like vitamins or warmth. And the wine can help you to give your body the things that you miss. Because there are a lot of vitamins in it and because it is very organic.”

Hij vertelde enthousiast, met zijn handen wild zwaaiend. Ik was heel erg onder de indruk dat iemand zo overtuigd was van zijn creaties. Echt een bijzondere ontmoeting.

Door: Tess van Goozen

Ontdek meer van Dwarslopers

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen