Foto

Ronde van Midden Europa (3)

Dag 18, 21 mei 2018, vanuit Boedapest

De dagen blijven voorbijschieten. De afgelopen anderhalve week hebben we Slovenië doorkruist en zijn we kort in Kroatië geweest om vanuit Zagreb een trein te pakken tot vlak voor het Balatonmeer. De afgelopen dagen is de vlakte in Hongarije bestreden en nu zijn we even geland in Boedapest. Fee heeft ons gister met haar checkpoint het nachtleven laten zien en Raaf heeft ons vandaag in de rustdag naar een spelletjesclub gebracht om daar zijn fascinatie voor spelletjes te delen. Niets is wat het lijkt; morgen hopen we een trein naar Brno te pakken om zo de laatste week in iets meer rust door te brengen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

De Ronde van Midden-Europa is een verkenningsproject van Europese en persoonlijke grenzen; een zoektocht naar de identiteit van Europa en een zoektocht naar de grenzen van het zelf. Veertien Dwarsfietsers van de Vrije Hogeschool reizen 23 dagen door bossen, over bergen, langs meren en door 6 hoofdsteden in Midden-Europa. Het einddoel: Praag.

Ontdek meer van Dwarslopers

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen