Meesterproef

Verloren liefde

De studenten van de Vrije Hogeschool gingen druk aan de slag met hun meesterproef. Ze werkten aan een eigen project vanuit mens, kunst of wetenschap. Hieronder een prachtige preview van een van de gemaakte meesterproeven.

Mayke maakte een bundel waarin ze de combinatie maakte tussen gedichten en fotografie. 

‘Vorig jaar ben ik begonnen met het schrijven van gedichten. Voor mijn meesterproef ben ik deze gedichten gaan uitbreiden met extra woorden en beelden om ze vervolgens te bundelen. De beelden maakte ik zelf met mijn camera. Ik begon met enthousiasme, maar gaandeweg merkte ik hoe veel werk het eigenlijk was. Vooral om de opmaak zo te krijgen als ik in mijn hoofd had en dit veroorzaakte weerstand. De gedichten eisen nog wat ontwikkeling, maar met mijn beelden ben ik erg tevreden. Zowel schrijven als fotografie is iets wat ik graag wil blijven doen ook al heeft het niks met mijn studie te maken.’

Hieronder zie je een klein deel van haar bundel.

Wil je meer zien of lezen?  Klik op het volgende verhaal met ook een preview van een meesterproef gemaakt door een van de studenten! 


Ontdek meer van Dwarslopers

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen