Festival 2020

Fee Reynaert | singer/songwriter

Deze overtocht
open ik mijn ogen
en laat me vallen
aan de overkant

Dwarsloper Fee sorteert haar innerlijke dialogen. Als luisteraar kom je heel dichtbij en maak je deel uit van vraagstukken en vondsten die ze niet langer kan vasthouden. Niet gemakkelijk te bespreken thema’s komen aan het licht, waar ze aandacht aan geeft op poëtisch abstracte wijze, ondersteund door sferische zanglijnen en verhalende composities. Tekst speelt een belangrijke rol, wat eenheid schept in de verschillende muziekstijlen die voorbij komen.

‘Al het mooie, kwetsende, frustrerende, liefhebbende, schone en tijdloze wat ik ervaar verwerk ik door middel van tekst en melodie. Zo kom ik weer wat verder vooruit. Ga je mee?’

Fee Reynaert is speciaal voor het festival uitgenodigd door Bibliotheek Idea. Ze is zangeres en songwriter, afgestudeerd van het ArtEZ conservatorium Enschede in 2018 en komt uit Amsterdam. In juni 2019 stond ze op het Fringe Festival in Delft, waar ze in de top drie van de publieksprijs belandde. Vanaf september 2019 volgt ze een performers-traject bij wijzijnDOX in Utrecht.

Fee treed van 15:45 tot 16:45 uur op in de Jeugdbieb.