Festival 2020

Blokkenschema en FAQ | Rebellen en Dwarslopers Festival 14 maart

Voorpret: kijk wie wanneer optreedt op het Rebellen en Dwarslopers Festival!

Wanneer?
Het Rebellen en Dwarslopers Festival vindt plaats op zaterdag 14 maart 2020.
Heb je een ticket inclusief openingsvoorstelling? Dan kun je vanaf 12.15  uur je ticket omzetten in een polsbandje. De voorstelling begint om 13.00 uur.
Heb je een ticket exclusief openingsvoorstelling? Dan kun je vanaf 14.00 uur je ticket omzetten in een polsbandje en vanaf 14.30 uur alle programma onderdelen bezoeken.
Het festival duurt tot ongeveer 18.00 uur.


Programma
Op de festivalpagina vind je alle informatie over de optredende sprekers en artiesten.
Download het blokkenschema om te zien wie waar en wanneer optreedt.
Bij aankomst op het festival ontvang je een programmaboekje met blokkenschema.

Tickets
De tafelgesprekken over de mens, de aarde en educatie vinden plaats op de begane grond van de Bibliotheek en zijn zonder ticket te bezoeken. Wel is er een maximale capaciteit, kom dus op tijd!
Met een ticket kun je het gehele programma bezoeken met of zonder openingsvoorstelling (afhankelijk van je ticket).
Vol = vol 
Het Rebellen en Dwarslopers Festival vindt plaat in verschillende ruimtes van de Bibliotheek/ Muziekschool. Elke ruimte heeft een maximale capaciteit. We raden je daarom aan om op tijd naar de ruimte te komen waar je een workshop, lezing of performance bij wilt wonen. Bij workshops gaat de deur na aanvang dicht.
Eten en drinken
Op de tweede verdieping van de locatie kun je terecht voor drankjes en lichte snacks.
De locatie van het Rebellen en Dwarslopers Festival is pal naast de zaterdagmarkt van Zeist en tegenover een supermarkt; hier kun je tussendoor ook terecht voor versnaperingen.
Waar?
Het Rebellen en Dwarslopers Festival vindt plaats in de Bibliotheek/ Muziekschool van Zeist (De Klinker) aan de Markt 1 in Zeist.
Meer informatie
Heb je vragen over het festival of je tickets? Neem dan contact op met Dwarslopers / Vrije Hogeschool via 030 2271357 of margriet at vrijhogeschool.nl.