Festival 2019

Workshop | The Turn Club | Praktisch idealisme

Praktisch idealisme: hoe je jouw droom voor de wereld omzet in een heldere stap vooruit. Dromen voor de wereld, die hebben we allemaal wel. Maar wat doe je ermee? Nadat je de workshop Praktisch Idealisme van The Turn Club hebt gevolgd, weet je wat je te doen staat.

We gaan onder andere in op de vraag hoe inzicht in de identiteit van jezelf en de ander (individueel en cultureel) kan leiden tot nieuwe vormen van praktisch idealisme. Daarnaast kijken we hoe we het potentieel om door middel van kunst de maatschappij te veranderen kunnen vergroten.

Deze workshop wordt gegeven door Merlijn Twaalfhoven, oprichter van The Turn Club en Nicole Caodie, interdisciplinair kunstenaar.
Tijd: 17:00 – 18:00 uur
Locatie: Gemeentehuis Zeist, Trouwzaal

Koop hier je tickets!

The Turn Club

The Turn Club is een organisatie van kunstenaars die met hun kunstenaars-mindset een nieuw perspectief willen werpen op moderne maatschappelijke problemen. Ze streven naar creatievere oplossingen en een samenwerking tussen verschillende mensen met verschillende idealen. Het initiatief is in 2017 ontwikkeld door Merlijn Twaalfhoven, na zijn medewerking aan het project Art of Impact.