Festival 2019

Community Work | Merlijn Twaalfhoven en Nicole Caodie

Op een interactieve en integrale wijze onderzoeken en ontwikkelen we in deze bijeenkomst onconventionele maar concrete manieren waarop we als eigenzinnige creatieve leiders vraagstukken uit de samenleving van nu kunnen aanpakken. Zo creëren we nieuwe sociale sculpturen. The Turn Club en de Vrije Hogeschool starten met deze bijeenkomst een éénjarig Turn Lab: een avondopleiding voor nieuwe leiders, die met hun werk impact willen maken in de wereld. En jij kunt deelnemen. Doe je mee?

Deze sessie wordt begeleid door Merlijn Twaalfhoven, oprichter van The Turn Club en Nicole Caodie, interdisciplinair kunstenaar
Tijd: 15:45 – 16:45 uur
Locatie: Gemeentehuis Zeist, Trouwzaal

Koop hier je tickets!

The Turn Club

The Turn Club is een organisatie van kunstenaars die met hun kunstenaars-mindset een nieuw perspectief willen werpen op moderne maatschappelijke problemen. Ze streven naar creatievere oplossingen en een samenwerking tussen verschillende mensen met verschillende idealen. Het initiatief is in 2017 ontwikkeld door Merlijn Twaalfhoven, na zijn medewerking aan het project Art of Impact.

Nicole Caodie
Nicole is een interdisciplinaire kunstenaar, voornamelijk werkend op het vlak van creatieve campagnes die aandacht genereren aan dringende sociale kwesties en de ecologische crisis. Haar praktijk verkent vragen rond dynamiek tussen verbindende esthetiek, maatschappelijk geëngageerde praktijk, wetenschap en milieu. Ze doceert  aan de Vrije Hogeschool in Zeist en leidt gesprekken, workshops en consultaties voor NGO’s en ethische organisaties.