Festival 2018

Sebastian Verstegen | workshop | Theater maken van je eigen leven!

Dwarslopers Vrije Hogeschool

Wat zijn jouw dromen, jouw irritaties, je verdriet en je geluk? Past dat in een liedje, of beter in een verhaal? Moet je het dansen of zingen? Iedereen is interessant, als je jezelf maar echt laat zien….

Volg deze spannende workshop kleinkunst van Sebastian Verstegen! Hij vertelt over zichzelf:
“De weg van moeten (middelbare school) naar willen (vrijheid) is confronterend. Het gaat ineens om waarin je afwijkt van anderen, waarin je bijzonder bent en wat je daarmee moet. En om loslaten. Deze enorme verrijking is wat ik studenten gun. Daarom zet ik me bij de Vrije Hogeschool met hart en ziel in als docent (schrijven, theater, retorica en presentatie), projectleider en coach.

Met de moed die ik als student op de Vrije Hogeschool heb opgedaan, ben ik tijdens en na het studeren uitdagingen aangegaan. Ik werd woordvoerder van een consumentenorganisatie, televisiejournalist bij een dagelijks actualiteitenprogramma van de publieke omroep, werkte voor een krant, was columnist voor een maandblad, marketing manager, hoofd communicatie. En begon toen een hele nieuwe opleiding: theater. Want het kon!

Ik werk als theatermaker, in 2015 verscheen mijn debuut-CD met luisterliedjes, ik geef schrijftrainingen in het bedrijfsleven, geef les aan theaterstudenten in Amsterdam, train managers in leiderschap, coach studenten bij het schrijven van masterscripties, acteer, train trainers en regisseer theatermakers.”

Je kunt deze workshop volgen tijdens het Dwarslopers Festival in Utrecht op zaterdag 16 juni. Sebastian Verstegens workshop vindt plaats in de De Pit om 14.15 uur.