Festival 2018

The Turn Club | workshop

Praktisch idealisme: hoe je jouw droom voor de wereld omzet in een heldere stap vooruit
Workshop tijdens het Dwarslopers Festival Utrecht op 16 juni in TivoliVredenburg.

Dromen voor de wereld, die hebben we allemaal wel. Maar wat doe je ermee? Nadat je de workshop Praktisch Idealisme van The Turn Club hebt gevolgd, weet je wat je te doen staat.

We gaan onder andere in op de vraag hoe inzicht in de identiteit van jezelf en de ander (individueel en cultureel) kan leiden tot nieuwe vormen van praktisch idealisme?

Daarnaast kijken we hoe we het potentieel om door middel van kunst de maatschappij te veranderen kunnen vergroten.

The Turn Club bestaat uit kunstenaars, creatieve ondernemers, verbinders en veranderaars die hun krachten bundelen voor een betere wereld.

Ze brengen een frisse blik, doorbreken vaste patronen en zetten hun verbeeldingskracht, nieuwsgierigheid en vindingrijkheid in voor een samenleving waarin idealen de ruimte krijgen.

Door niet op eilandjes te werken, maar kennis en ervaring te delen, worden krachten gebundeld. Door niet verlegen te zijn, maar idealen uit te spreken, maakt The Turn Club een nieuw geluid hoorbaar.

Ieder is uniek, maar samen vormen we een groter geheel.
Zo ontstaat er adem om te leven en te groeien.
Zo maken wij het verschil.
The Turn Club

Deze workshop vindt plaats tijdens het Dwarslopers Festival in TivoliVredenburg op 16 juni 2018 om 14.15 uur in de Club 9 zaal. Boek hier je ticket.