Festival 2018

St. Nirolar | live muziek

dwarslopers

St. Nirolar is een jonge band uit Utrecht. Ontstaan op de middelbare school als kunstproject, uitgegroeid tot een sterke en vrolijke band met prikkelende filosofische teksten.
Live muziek tijdens het Dwarslopers Festival Utrecht op 16 juni in TivoliVredenburg.

Begonnen als een middelbare school band is St. Nirolar in 4 jaar uitgegroeid tot een waar muzikaal spektakel. Deze band geeft ons alternatieve Nederpop, inclusief excentrieke look, en omschrijven hun muziek als heavy-metal met barok en lounge invloeden. Hun teksten zijn gebaseerd op de levenservaringen van de bandleden en zo hebben deze mannen menig hart van zowel toeschouwers als de juryleden van verschillende talenten programma’s voor zich gewonnen. Kom langs op het Dwarslopers Festival, en ervaar St. Nirolar’s verfrissende optreden!

St. Nirolar bestaat uit Kox Lenax, Emori Kronex, Juicy Luicy en Willard Oostex. Wil je opwarmen voor het Dwarslopers Festival met de muziek van St. Nirolar? Luister naar de afspeellijst op Youtube of neem een kijkje op Facebook.

St. Nirolar is te horen tijdens het Dwarslopers Festival in TivoliVredenburg op 16 juni 2018 om 17.40 uur in Cloud 9. Boek hier je ticket.

dwarslopsers st nirolar