Festival 2018

Maxi Hill | workshop | Authentic Dance

Grijp deze kans om te onderzoeken welk effect verschillende bewegingen op jou hebben. Ervaar hoe je door te dansen vrijheid, acceptatie en passie kunt voelen.

In deze workshop onderzoeken we de kernelementen van dans zoals: ruimte, tijd, intentie, relatie, lichaam, dynamiek en ritme.

Na een korte warming up dansen we choreografieën en improviseren we met verschillende bewegingen zoals: licht/zwaar, vast/vloeiend en langzaam/snel. Zo word je je bewust van je eigen stijl en die van anderen. Je kunt verschillende muziekstijlen verwachten. Trek iets aan waarin je je makkelijk kunt bewegen!

Maxi Hill studeerde aan de London Contemporary Dance School en het Laban Center for Movement and Dance. Naast uitvoerend danser en choreograaf, geeft ze onder andere les aan de Vrije Hogeschool (een van de initiatiefnemers van Dwarslopers) en werkt ze met zowel horenden als niet-horenden.

Je kunt deze workshop volgen tijdens het Dwarslopers Festival in Utrecht op zaterdag 16 juni. Maxi Hill’s workshop vindt plaats in de Club 9 zaal om 16.45 uur.