Festival 2018

Bay Hagebeek/ ZinVolledig | in dialoog met jou | Coming out in your burn out

Wat maakt dat wij als mens onze identiteit zo belangrijk vinden? En wat zorgt ervoor dat wij hier vaak mee in de knoop komen en vervallen in gedrag dat ons niet voedt maar juist geweld aan doet (bijvoorbeeld verslaving)? Hoeveel waarde hecht jij aan je identiteit en wat gebeurt er als je je identiteit loslaat? Hoe kun je vaardig omgaan met verandering in je leven?

Als mens ben je constant in verandering. Bay Hagebeek leidt een gesprek over authenticiteit, het herstel van identiteit, het omarmen én durven loslaten van identiteit en burn-outs. Bay heeft zelf verschillende ‘coming outs’ gehad; onder andere op het gebied van seksuele oriëntatie, trauma, gender en zal vertellen uit eigen ervaring.

Bay vertelt je hoe het mogelijk was te herstellen na een hele moeilijke periode waarin paniek en hyperventilatie aan de orde van de dag waren. Bay moest zichzelf opnieuw ‘opbouwen’ en liet alles over identiteit los om relaxed en open de wereld te kunnen ervaren.

Bay Hagebeek is de oprichter van ZinVolledig en richtte in 2015 de meditatiegroep Dharma Punx NijmegenArnhem op.

Je vindt Bay meteen na de voorstelling van NKK NXT om 16.00 uur in de Cloud9 zaal van Tivoli Vredenburg tijdens het Dwarslopers Festival op 16 juni in Utrecht.

Foto: Bay Hagebeek