Open Dag | Liberal Arts Tussenjaar

Vrije Hogeschool, Zeist


Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Ben je uitgeloot of met een studie gestopt? Of ga je het komende studiejaar in een aantal vakken eindexamen doen (VAVO/Staatsexamen) en zoek je daarnaast een inspirerende invulling van je jaar? Kom dan naar de Open Dag van het Liberal Arts Tussenjaar (het Tussenjaar start op 9 september 2019).

Dwarslopers werd in 2018 gestart door de Vrije Hogeschool en een aantal andere organisaties. Dwarslopers van het Liberal Tussenjaar schrijven voor dit Dwarslopers Platform, organiseren Dwarslopers Avonden en het Dwarslopers Festival.

In het Liberal Arts Tussenjaar ontwikkel je persoonlijk leiderschap en ontmoet je andere dwarslopers; jongeren die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en de wereld. Je wordt geïnspireerd door topdocenten, maakt vrienden voor het leven, gaat op reis en wordt gecoacht om tot een weloverwogen studiekeuze te komen. 

De Open Dag is jouw kans om te ervaren of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor je is. Je leert de docenten en coaches kennen, volgt Labs (onderzoeksvakken) en Ateliers (kunstvakken), proeft de sfeer van de villa en je kunt oud-studenten het hemd van het lijf vragen. Je ouders/verzorgers zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Bekijk het volledige programma en meld je aan op de website van de Vrije Hogeschool. 


Agenda

23
januari
2020
19:00

Dwarslopers Avond | Bert Barten | Hoe navigeer je als kunstenaar in a perfect storm?

2e Dorpsstraat 56, 3701 AB, Zeist

Rebellen en Dwarslopers: hoe te navigeren in ‘A Perfect Storm’ Hoogleraar duurzaamheid Klaas van Egmond trapte begin november een nieuw seizoen Dwarslopers Avonden af waarin we samen met verschillende ‘Rebellen en Dwarslopers’ onderzoeken hoe te navigeren in ‘A Perfect Storm’. Op 14 maart 2020 vindt het Dwarslopers Festival plaats (save the date!). Dwarsloper en kunstenaar Bert Barten combineert … Lees verder

20
februari
2020
19:00

Dwarslopers Avond |

14
maart
2020
14:00

Dwarslopers Festival | Rebellen en Dwarslopers

Zeist

“We may not be strong enough to live in the present. But to be disappointed in it! To identify oneself with a better past! No, no.”   – Saul Bellow, Letters (2010) Onder de titel Rebellen en Dwarslopers organiseren de dwarslopers van de Vrije Hogeschool,  Het KunstenHuis De Bilt-Zeist, RegioCultuurCentrum Idea, Talking Trees by Bert Barten en … Lees verder

09
april
2020
19:00

Dwarslopers Avond |