Open Dag Liberal Arts Tussenjaar | augustus

Vrije Hogeschool, 2e Dorpsstraat 56, Zeist

Open Dag | Liberal Arts Tussenjaar Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Ben je uitgeloot of met een studie gestopt? Heb je je diploma op zak of ga je het komende studiejaar in een aantal vakken examen doen (VAVO/Staatsexamen) en zoek je daarnaast een inspirerende invulling van je jaar? Kom dan naar de Open Dag van het Liberal Arts Tussenjaar aan de Vrije Hogeschool (het Tussenjaar start in september 2020). Bekijk het manifest!

In het Liberal Arts Tussenjaar ontwikkel je persoonlijk leiderschap en ontmoet je andere dwarslopers; jongeren die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en de wereld. Je wordt geïnspireerd door topdocenten, maakt vrienden voor het leven, gaat op reis en wordt gecoacht om tot een weloverwogen studiekeuze te komen.  De Open Dag is jouw kans om te ervaren of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor je is. Je leert de docenten en coaches kennen, volgt een Lab (onderzoeksvak) en/of Atelier, proeft de sfeer van onze villa en je kunt oud-studenten het hemd van het lijf vragen.

Lees meer over het Liberal Arts Tussenjaar

Programma (o.v.b.)

In verband met de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, kan het zijn dat we het programma van de Open Dag nog moeten aanpassen. Meld je aan via het onderstaande formulier en we houden je op de hoogte. We geven je de kans om de sfeer te proeven, Atelier werken van huidige studenten te bekijken, met studenten kennis te maken, al je vragen te stellen en een mini-Lab te volgen.  

11.00 – 11.30 uur  Ontvangst 
11.30 – 12.15 uur  Algemene informatie over het Liberal Arts Tussenjaar, huidige studenten vertellen uit eigen ervaring.
12.30 – 13.15 uur  Volg een Lab of Atelier 
13.30 – 14.00 uur  Studiekiezers gaan in gesprek met (oud)studenten en ouders kunnen hun vragen stellen aan de opleidingscoördinator.
14.00 – 14.30 uur  Afsluiting   

  • Het bijwonen van de Open Dag is kosteloos. Aanmelden kan via deze link.
  • Vanwege de corona maatregelen is deze Open Dag alleen toegankelijk voor dwarslopers die nu een studiekeuze maken en overwegen in september 2020 met het Liberal Arts Tussenjaar te starten.
  • Je kunt 2 personen meenemen om met jou de Vrije Hogeschool te ervaren, dit is iemand uit jouw ‘familie/huishouden’ waar je geen afstand van hoeft te bewaren. Wil je iemand anders meenemen? Neem dan even contact op.
  • Wanneer je je aanmeldt, nemen wij houdt de Vrije Hogeschool je per e-mail op de hoogte van eventuele wijzigingen als gevolg van aangescherpte of versoepelde maatregelen.
  • De medewerkers van de Vrije Hogeschool zorgen ervoor dat er te allen tijde de gepaste afstand van elkaar kan worden gehouden, je veilig van het toilet gebruik kunt maken en je handen steeds kunt desinfecteren.
  • Je kunt alleen naar de Open Dag komen als je geen klachten hebt en veilig naar Zeist kunt komen.
  • Wil je wel kennismaken maar kun je niet op deze datum? Kijk dan in de agenda voor de andere mogelijkheden. Ook kun je altijd een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek in combinatie met een rondleiding.

Wij zijn dwarslopers. 


Agenda

09
augustus
2020
23:59

Verhalenwedstrijd Idea en Literair Zeist

Dit jaar organiseren Dwarslopers-partners Literair Zeist en Bibliotheek Idea Zeist  voor de zesde keer de LiteratuurPrijs Zeist, in samenwerking met Vereniging Taalpodium. Dit jaar wordt een open verhalenwedstrijd uitgeschreven in het boekenweekthema Rebellen en Dwarsdenkers. De sluitingsdatum voor inzenden is 10 augustus. Thema Het thema is zoals genoemd ‘Rebellen en Dwarsdenkers’ en sluit daarmee aan … Lees verder

22
augustus
2020
11:00

Open Dag Liberal Arts Tussenjaar | augustus

Vrije Hogeschool, 2e Dorpsstraat 56, Zeist

Open Dag | Liberal Arts Tussenjaar Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Ben je uitgeloot of met een studie gestopt? Heb je je diploma op zak of ga je het komende studiejaar in een aantal vakken examen doen (VAVO/Staatsexamen) … Lees verder

16
september
2020
19:15

Informatieavond Heroriëntatietrimester

Vrije Hogeschool, 2e Dorpsstraat 56, Zeist

Gestopt met je studie? Twijfels over je (loop)baan? Wat nu? Het Heroriëntatietrimester van de Vrije Hogeschool biedt je een pas op de plaats, veel inzicht in jezelf, houvast en een nieuwe koers! En ook nog een leuke, inspirerende tijd, in een kleine groep met mensen die net als jij investeren in hun toekomst. Het Heroriëntatietrimester … Lees verder