Online Meeloopdag Liberal Arts Tussenjaar | Atelier Creatief Schrijven

Zoom (online)

Hoe word je een Dwarsloper? Kom naar de online Meeloopdag van het Liberal Arts Tussenjaar en ontdek het!

Liberal Arts Tussenjaar (LAT)
Hoe zoek je uit of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor je is in deze bijzondere tijd? Kom naar de online Meeloopdag en ervaar hoe het is om Dwarsloper bij de Vrije Hogeschool te zijn.

Het Liberal Arts Tussenjaar is er voor jongeren die niet precies weten wat ze willen gaan studeren of juist veel dingen interessant vinden.We geven je de kans een jaar optimaal te benutten, geïnspireerd te worden door topdocenten, vrienden voor het leven te maken, te reizen én gecoacht te worden om tot een weloverwogen studiekeuze te komen.

Lees meer over het Liberal Arts Tussenjaar

Meeloopdag 
Tijdens deze meeloopdag kun je ervaren hoe het is om student te zijn aan de Vrije Hogeschool. Je ontmoet coach en Atelier docent Creatief Schrijven Lasse van Strien en studenten die het Tussenjaar nu doen, krijgt een inkijkje in een Atelier (kunstvak), we vertellen je meer over het Liberal Arts Tussenjaar en kunt alle vragen stellen die je hebt.

Het programma (o.v.b.) is:

11.00 uur   Online inloop: we testen of we elkaar goed kunnen zien en horen en nemen de functies van Zoom even door.
11.05 uur   Opening door Lasse van Strien
11.10 uur   Algemene informatie over het Liberal Arts Tussenjaar programma, matching en huidige studenten vertellen je over hun ervaringen.
11.30 uur   Ruimte voor tussentijdse vragen.
11.45 uur   Mini Atelier Creatief Schrijven
12.15 uur   Ruimte voor vragen en afsluiting.

Let op: om deze sessie bij te wonen, vragen we je het programma Zoom te installeren en te testen. Meld je ruim voor de sessie aan via deze link.

Ouders/verzorgers zijn van harte welkom om deze Meeloopdag bij te wonen.

Wij zijn dwarslopers. 


Agenda