Online Informatieavond Liberal Arts Tussenjaar

Zoom (online)
Hoe word je een Dwarsloper? Volg het Liberal Arts Tussenjaar aan de Vrije Hogeschool! Meer weten? Kom naar de online informatieavond!


Liberal Arts Tussenjaar (LAT)

Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Zoek je een invulling voor jouw Tussenjaar?  Wil je dat jaar optimaal benutten, geïnspireerd worden door topdocenten, vrienden voor het leven maken, reizen én gecoacht worden om tot een weloverwogen studiekeuze te komen? Dan is het Liberal Arts Tussenjaar wellicht iets voor jou! De infoavond, meekijkdag of een open dag is dan dé gelegenheid om dat eens te onderzoeken.

Infoavond

Tijdens de infoavond vertellen docenten en studenten over de verschillende programma onderdelen en delen zij ervaringen om je een sfeerbeeld te geven. De planning is ongeveer als volgt:
19:20  Digitale inloop
19:30  Welkomstwoord + introductie
19:40  Programma Liberal Arts Tussenjaar
20:00  Matching en Studiekeuze
20:15  Ruimte voor vragen
20:30  Afsluiting
De Informatieavond zal online plaatsvinden. Meld je aan via deze link. Je krijgt dan een e-mail met alle info die je nodig hebt om de avond online bij te wonen!

Heb je na de informatieavond interesse, maar nog wat vragen? Of prikkelt het je, maar ben je er nog niet zeker van of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor jou is? Neem dan gerust contact met de Vrije Hogeschool op, of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. 

Wij zijn dwarslopers. 


Agenda