Informatieavond Liberal Arts Tussenjaar

Vrije Hogeschool, 2e Dorpsstraat 56, Zeist

Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Of vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Ben je uitgeloot of met een studie gestopt? Heb je je diploma bijna op zak of ga je het komende studiejaar in een aantal vakken examen doen (VAVO/Staatsexamen) en zoek je daarnaast een inspirerende invulling van je jaar? Kom dan naar de Infoavond van het Liberal Arts Tussenjaar van de Vrije Hogeschool(het Tussenjaar start in september 2020).

In het Liberal Arts Tussenjaar ontwikkel je persoonlijk leiderschap en ontmoet je andere dwarslopers; jongeren die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en de wereld. Je wordt geïnspireerd door topdocenten, maakt vrienden voor het leven, gaat op reis en wordt gecoacht om tot een weloverwogen studiekeuze te komen.  De Open Dag is jouw kans om te ervaren of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor je is. Je leert docenten en coaches kennen, volgt een Lab (onderzoeksvak), proeft de sfeer van de Vrije Hogeschool villa en je kunt oud-studenten het hemd van het lijf vragen.

LET OP: vanwege de coronamaatregelen is het belangrijk dat je je voor deze avond aanmeldt via deze link.

Lees meer over het Liberal Arts Tussenjaar

Programma (o.v.b.)

19.00 – 19.30 uur  Ontvangst 
19.30 – 20.15 uur  Informatie over het programma van het Tussenjaar en huidige studenten vertellen uit eigen ervaring.
20.15 – 20.45 uur  Studiekiezers gaan in gesprek met (oud)studenten en ouders kunnen hun vragen stellen aan opleidingscoördinator Etrona van der Heijden.
20.45 – 21.00 uur  Afsluiting 

  • Deze Infoavond is, in verband met het beperkte aantal plaatsen, alleen toegankelijk voor dwarslopers die nu een studiekeuze maken en overwegen in september 2020 met het Liberal Arts Tussenjaar te starten.
  • Je kunt 2 personen meenemen om met jou de Vrije Hogeschool te ervaren, dit zijn mensen uit jouw ‘familie/huishouden’ waar je geen afstand van hoeft te bewaren. Wil je iemand anders meenemen? Neem dan even contact op met de Vrije Hogeschool.
  • Wanneer je je aanmeldt, word je per e-mail op de hoogte gehouden van eventuele wijzigingen als gevolg van aangescherpte of versoepelde maatregelen.
  • De Vrije Hogeschool zorgt ervoor dat er te allen tijde de gepaste afstand van elkaar kan worden gehouden, je veilig van het toilet gebruik kunt maken en je handen steeds kunt desinfecteren.
  • Je kunt alleen naar de infoavond komen als je geen klachten hebt en veilig naar Zeist kunt komen.
  • Wil je wel kennismaken, maar kun je niet op deze datum? Kijk dan in de agenda van de Vrije Hogeschool voor de andere mogelijkheden. Ook kun je altijd een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek in combinatie met een rondleiding.

 

Wij zijn dwarslopers. 


Agenda