Informatieavond Heroriëntatietrimester

Vrije Hogeschool, 2e Dorpsstraat 56, Zeist

Gestopt met je studie? Twijfels over je (loop)baan? Wat nu? Het Heroriëntatietrimester van de Vrije Hogeschool biedt je een pas op de plaats, veel inzicht in jezelf, houvast en een nieuwe koers! En ook nog een leuke, inspirerende tijd, in een kleine groep met mensen die net als jij investeren in hun toekomst.

Het Heroriëntatietrimester gaat in oktober 2020 weer van start op de Vrije Hogeschool in Zeist. Tijdens de informatieavond kun je onderzoeken of het fulltime programma van drie maanden vol inspirerende tools, trainingen, life coaching en een reis iets voor je is.

Programma (o.v.b.)
19.15 – 19.30 uur        inloop met koffie en thee
19.30 – 19.40 uur       introductie Vrije Hogeschool
19.40 – 20.15 uur       overzicht programma Heroriëntatietrimester, informatie over de werkwijze, de reis en ervaringen van (oud)studenten: met Sebastian Verstegen (coach) en een (oud)student.
20.15 – 20.30 uur       ruimte voor vragen
20.30 – 21.00 uur      mogelijkheid om rond te kijken en eventueel een aannamegesprek te hebben met de coach

In verband met de coronamaatregelen zijn de evenementen van de Vrije Hogeschool zo aangepast dat je de sfeer kunt proeven, docenten en studenten kunt ontmoeten terwijl er te allen tijde wordt gezorgd voor een veilige situatie. Aanmelding is verplicht en het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan hier

Wij zijn dwarslopers. 


Agenda