Dwarslopers Avond | Politieke Dilemma’s | Felix Klos

Vrije Hogeschool, Zeist

Na de Europese verkiezingen verward achtergebleven? Ben je nieuwsgierig naar wat er in Brussel allemaal is gebeurd en zou je ook meer willen weten over wat een politicus doormaakt? Dan is deze Dwarslopers Avond echt iets voor jou!

Politicus en historicus Felix Klos neemt ons mee in de vreemde en bizarre wereld van de politiek, daarna zullen we in kleine groepjes discussiëren over een door hem geschetst politiek dilemma.

Dwarslopers van De Breul en de Vrije Hogeschool hebben nagedacht over wat de politiek nou interessant maakt. We zijn tot de conclusie gekomen dat we het politieke dilemma het interessantst vinden bij Dwarslopers. Als twee verschillende mensen een andere keuze maken, kunnen ze elkaar dan nog vinden en hoe gaan ze een goede discussie aan?

De avond is kosteloos toegankelijk, meld je wel even aan via de link.

Programma

19.00 – Inloop met koffie en thee

19.30 – Inleiding door Felix Klos

19.45 – In rondetafel gesprekken een oplossing voor een politiek probleem bedenken

20.45 – Uitkomsten delen

21.00 – Informeel gesprek met Felix Klos

21.30 – Einde

Dit Dwarslopers evenement is een productie van de Vrije Hogeschool en wordt georganiseerd door studenten van het Liberal Arts Tussenjaar en de leerlingenraad van De Breul school.


Agenda

24
augustus
2019
13:00

Open Dag | Liberal Arts Tussenjaar

Vrije Hogeschool, Zeist

Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Ben je uitgeloot of met een studie gestopt? Of ga je het komende studiejaar in een aantal vakken eindexamen doen (VAVO/Staatsexamen) en zoek je daarnaast een inspirerende invulling van je jaar? Kom dan naar de Open … Lees verder