Benefiets Diner (Travel Experience Fundraiser)

Vrije Hogeschool, Zeist

Dwarslopers van de Vrije Hogeschool gaan de gehele maand mei op reis naar Midden-Europa als onderdeel van hun Liberal Arts Tussenjaar. Ze zijn enorm nieuwsgierig naar alle prachtige natuur en cultuur in Midden-Europa en gaan hun horizon verbreden met het project  ‘Humans of Middle-Europe’ waarover je binnenkort meer kunt zien en lezen op het Dwarslopers Platform. Studenten kunnen kiezen uit een Kunstreis, Filosofische Onderzoeksreis en een avontuurlijke  Fietsreis. De fietsers organiseren een Benefietsdiner om zo hun project mede mogelijk te maken.

De reis
We fietsen vanuit Dresden naar Krakau, vervolgens beklimmen wij het Tatra Gebergte in Slowakije en fietsen we via Brno naar Praag, waar onze reis zal eindigen. Na deze tocht zullen we rond de 1100 kilometer gefietst hebben. Waarom maken wij deze reis? Wij zien deze reis als een grote uitdaging, zowel op fysiek als mentaal gebied. We durven hiermee uit onze comfortzone te stappen en willen onszelf beter leren kennen. We zijn enorm nieuwsgierig naar alle prachtige natuur en cultuur in Midden-Europa en willen onze horizon verbreden. Dit gaan we doen met het project ‘Humans of Middle-Europe’. Met dit project willen we de gezichten en verhalen uit Midden-Europa allemaal op onze eigen manier verzamelen, bijvoorbeeld door diepte-interviews, portretfoto’s, film of geschreven tekst. Op deze manier willen we laten zien wat er in Midden-Europa leeft.

Benefietsdiner
Om dit project mogelijk te maken, nodigen we je van harte uit om ons aan te steunen tijdens ons Benefietsdiner. Wij verzorgen een driegangendiner waarbij je tegelijkertijd kunt genieten van optredens van studenten. Dit geheel vegetarische diner bedraagt €17,50 euro per persoon, inclusief welkomstdrankje. Ook kun je voor een klein bedrag meedoen aan een loterij om een speciale prijs te winnen en kun je op de foto gaan om dit unieke moment vast te leggen. Het diner vindt op woensdag 24 april plaats in de Vrije Hogeschool te Zeist. Vanaf 18:00 bent u van harte welkom. De uitreiking van de loterij zal om 20:45 plaatsvinden, daarna is er nog ruimte om met ons in gesprek te gaan en een drankje te nuttigen.

Aanmelden
Gelieve voor 20 april te laten weten of je aanwezig zult zijn door een mail te sturen naar fietsexperience@gmail.com met als onderwerp Benefietsdiner. Zet in de mail je naam, je telefoonnummer en met hoe veel personen je wilt komen. Je krijgt dan een bevestigingsmail met betaalinstructies.

Kunt je er niet bij zijn maar wil je het project wel steunen?
Neem dan even contact op via fietsexperience@gmail.com dan sturen wij je informatie over hoe je ons op een andere manier kunt steunen.

Alvast enorm bedankt voor je bijdrage. We kijken uit naar je komst, tot dan!


Agenda