Shortread

Dwarslopersdialoog Eenzaamheid

In de coronatijd is er veel veranderd, de scholen zijn dicht, veel kantoren zijn gesloten, en het zien van mensen is geen vanzelfsprekendheid meer. Veel van ons dagelijks contact is verloren gegaan en dit heeft grote gevolgen voor de samenleving. Denk aan eenzaamheid, rellen en complottheorieën. 

De studenten van de Vrije Hogeschool willen hierover de dialoog voeren op vrijdag 12 februari van 12:00 – 13:00 (online). Naast ruimte voor gesprek tussen jong en oud zullen zij ook een muziek en kleinkunst fragment delen.

Wilt u meedoen dan kunt u zich opgeven via info@vrijehogeschool.nl
We hopen dat u op 12 februari aanschuift voor de Dwarslopersdialoog! 

Beeld door Sander Heezen

Ontdek meer van Dwarslopers

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen