Rosalie Rutgers

foto vrouw Rosalie Rutgers

Soms duizelt de grootsheid van de wereld me. Ik voel verbinding en afkeer, bewonder me en verbaas me. Vaak wil ik alle boeken tegelijk lezen en ook nog de diepgang vinden.

In het boek De Keuze van Edith Eva Eger las ik een zin die mij steeds bij blijft: ‘We kunnen er niet voor kiezen om de duisternis te laten verdwijnen, maar we kunnen er voor kiezen om het licht te koesteren’. 

Via kunst wil ik mensen verbinden, want dat we als mens kunnen fantaseren, dingen kunnen maken, prachtige dingen kunnen bewonderen en plezier kunnen hebben, vind ik iets om te laten groeien in de wereld. We kunnen elkaar zo snel positief beïnvloeden. Je hebt meer invloed dan je denkt.

 


Verhalen

Shortread

Kinderen met helmen

28 januari 2019

Kinderen met helmen Kinderen met helmen en een piano met toetsen die vast zitten. Met al je kracht wegglijden, uitschieten, snaren die knappen. We bouwen een brug over de zee! Doe je mee? Wanneer een kind de planten mocht ontwerpen. Wanneer een kind de wereld mocht bedenken. Als met verkeersborden leid ik mezelf door mijn … Lees verder