Foto

Ronde van Midden Europa

Dag 1, 4 mei 2018.
Om 12.00 vertrekken de Dwarsfietsers van de Vrije Hogeschool vanaf het zonnige Venlo! Vandaag staan er 70 km op het programma waarin ze naar Rommerkirschen in Duitsland rijden. Morgenvroeg zal daar de trein gepakt worden om aan een hele dag treinen te starten. Rennen, klimmen en overstappen met alle fietsen om zo in de avond in Salzburg aan te komen waar de prachtige Alpen op hen staan te wachten. We houden je op de hoogte!

Deze slideshow vereist JavaScript.

De Ronde van Midden-Europa is een verkenningsproject van Europese en persoonlijke grenzen; een zoektocht naar de identiteit van Europa en een zoektocht naar de grenzen van het zelf. Veertien Dwarsfietsers van de Vrije Hogeschool reizen 23 dagen door bossen, over bergen, langs meren en door 6 hoofdsteden in Midden-Europa. Het einddoel: Praag.

Ontdek meer van Dwarslopers

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen