Audio

Interview met William Valkenburg

Vrije Hogeschool

In hoeverre bepaalt succes je identiteit?

Vrije Hogeschool docent William Valkenburg geeft antwoord op de bovenstaande vraag.
William was onder meer directeur van de Wereldomroep, eindredacteur van Kassa en de oprichter van Uitzending Gemist. Ook heeft hij gewerkt als directeur Internet en Innovatie bij de Nederlands publieke omroep (NPO).

Nu is hij docent aan de Vrije Hogeschool bij het vak Nieuwe Media. Hij geeft ons samen met Kim Brand (Documentaire maakster) les over de invloed van de digitalisering op de hedendaagse samenleving. Ook hebben wij leren interviewen en werkten we aan een documentaire over dit identiteit en Nieuwe Media.

Ontdek meer van Dwarslopers

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen