Video

Even voorstellen: Vrije Hogeschool

De Vrije Hogeschool zet zich in voor een positieve ontwikkeling van ambities en dromen van haar studenten. Daarom vragen we ook meer van hen. We verwachten van onze studenten dat ze het vermogen ontwikkelen om hun ideeën ook succesvol in de praktijk te brengen. In hun studie en in het leven. We leren studenten creatief, ambitieus en overtuigend te zijn. De unieke combinatie van kunst, wetenschap en sociale ontwikkeling zorgt ervoor dat alumni van het Liberal Arts Tussenjaar werkelijk een verschil weten te maken. Niet alleen voor henzelf, maar ook voor de wereld.

Deze video geeft een inkijkje in het onderwijs op de Vrije Hogeschool.

Ontdek meer van Dwarslopers

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen