Video

Even voorstellen: HSK

Het HSK is een kwalitatief goed studentenkoor, wat zich onderscheidt door bijzondere programmering: een jaarlijkse compositie in opdracht aan een jonge componist en een prachtige koorklank. Komend jaar bestaat het koor tien jaar. Na een bijzonder winterconcert organiseert het HSK op 9 juni het Dwarslopers Festival, waarin ze samenwerken met alle musici die in de loop van de jaren rond het koor zijn gaan staan. Ook betrekken ze een aantal zeer getalenteerde oudleden die zich na het HSK hebben ontwikkeld tot professionele musici.

Luister hier naar het prachtige Stabat Mater van de Braziliaanse componist Amaral Vieira, die in 2011 speciaal voor het concert naar Nederland kwam.

Ontdek meer van Dwarslopers

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen