Open Dag | Liberal Arts Tussenjaar

Vrije Hogeschool, Zeist


Weet je niet wat je wilt gaan studeren? Vind je juist heel veel dingen interessant en kun je geen keuze maken? Ben je uitgeloot of met een studie gestopt? Of ga je het komende studiejaar in een aantal vakken eindexamen doen (VAVO/Staatsexamen) en zoek je daarnaast een inspirerende invulling van je jaar? Kom dan naar de Open Dag van het Liberal Arts Tussenjaar (het Tussenjaar start op 9 september 2019).

Dwarslopers werd in 2018 gestart door de Vrije Hogeschool en een aantal andere organisaties. Dwarslopers van het Liberal Tussenjaar schrijven voor dit Dwarslopers Platform, organiseren Dwarslopers Avonden en het Dwarslopers Festival.

In het Liberal Arts Tussenjaar ontwikkel je persoonlijk leiderschap en ontmoet je andere dwarslopers; jongeren die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en de wereld. Je wordt geïnspireerd door topdocenten, maakt vrienden voor het leven, gaat op reis en wordt gecoacht om tot een weloverwogen studiekeuze te komen. 

De Open Dag is jouw kans om te ervaren of het Liberal Arts Tussenjaar iets voor je is. Je leert de docenten en coaches kennen, volgt Labs (onderzoeksvakken) en Ateliers (kunstvakken), proeft de sfeer van de villa en je kunt oud-studenten het hemd van het lijf vragen. Je ouders/verzorgers zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Bekijk het volledige programma en meld je aan op de website van de Vrije Hogeschool. 


Agenda

12
december
2019
19:00

Dwarslopers Avond | Annick de Witt | Duurzaamheid

Bibliotheek Idea Zeist, Markt 1, 3701 JZ Zeist

Rebellen en Dwarslopers hoe te navigeren in ‘A Perfect Storm’ Hoogleraar duurzaamheid Klaas van Egmond trapte begin november een nieuw seizoen Dwarslopers Avonden af waarin we onderzoeken hoe te navigeren in ‘A Perfect Storm’. Hij gaf ons de homo universalis als moreel kompas voor de 21e eeuw. In dit nieuwe wereldbeeld wordt de eenzijdige oriëntatie op … Lees verder

23
januari
2020
19:00

Dwarslopers Avond | Ecologie

20
februari
2020
19:00

Dwarslopers Avond | Globalisatie

09
april
2020
19:00

Dwarslopers Avond | Economie